Wij zijn op zoek naar een ervaren SEA specialist/strategist. Iemand die niet alleen campagnes beheert en optimaliseert, maar ook complete SEA-plannen en -strategieën uitdenkt en vervolgens de leiding neemt in de uitvoering. Iemand die weet wat er moet gebeuren om een klant te laten groeien en welke medewerkers er aan het werk gezet moeten worden om die groei te realiseren. Iemand die weet wat werkt en wat niet werkt. Iemand zoals jij.

Solliciteer direct

Over deze functie

Als SEA specialist/strategist houd jij je bezig met de klantvraag. En laten we eerlijk zijn, dat is er altijd maar één: de klant wil groeien. Zo snel, maar ook zo gezond mogelijk. En daar kom jij in beeld. Met jouw strategie weet jij die groei te realiseren. Jij weet de juiste doelen te stellen, te bepalen welke campagnes nodig zijn en hoe je resultaat behaalt. Daarbij zie je ook kansen liggen op het gebied van content en weet je samen te werken met de contentafdeling om de juiste landingspagina’s etc. te laten maken.

Durf jij “nee” te zeggen?

Naast het bepalen van de strategieën voer je ze voor een deel zelf uit, en voor een groter deel laat je ze uitvoeren door collega’s. Jij weet duidelijk uit te leggen wat er moet gebeuren. Het managen van een project is voor iemand met jouw ervaring eenvoudig. Shopping-, Search- en Displaycampagnes zijn voor iemand met jouw expertise gesneden koek en misschien heb je zelfs ervaring met campagnes op verschillende social media. Daardoor weet je ook wat wél werkt en wat níét. Daarom neem jij in jouw plannen en strategieën vooral de werkzaamheden op waar jij winst en groei in ziet en durf jij “nee” te zeggen tegen kanalen waar jij geen heil in ziet, zelfs als de klant er specifiek om vraagt. En daar ben je heel nuchter over: je wil gewoon kwaliteit leveren en geen tijd en geld van de klant verspillen. 

Wie zijn wij?

Wij zijn RAM Online Marketing. Wij houden ons bezig met alle aspecten van online marketing die voor onze klanten (vooral het MKB) relevant zijn: SEA, SEO, webdesign en social media. Wij leveren kwaliteit en werken effectief en efficiënt. Wij doen niet aan onnodige rapportages en eindeloze vergaderingen, maar steken die tijd en energie liever in het behalen van resultaten. Op die manier zorgen we ervoor dat onze klanten groeien. En we zullen niet liegen: dat we op die manier zelf meegroeien is natuurlijk heel mooi meegenomen.

Wat bieden wij?

Wat bied jij?

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact op met Allard via werkenbij@ram-marketing.nl of app/bel naar 0611738659.

Solliciteren kan t/m 5 mei en de sollicitatiegesprekken vinden halverwege mei plaats.

Solliciteer direct