Wie zijn wij.

RAM Online Marketing is een jong en dynamisch team met een ongekende passie voor online marketing. Met deze passie en ons oneindige enthousiasme helpen wij ambitieuze bedrijven online te groeien. Hierbij maken wij gebruik van alle facetten binnen de online marketing. Zo maken wij toffe, converterende websites/webshops, zorgen wij voor een goede online vindbaarheid en creëren wij unieke campagnes om jouw doelgroep te overtuigen van jouw producten of diensten. Het resultaat? Meer leads, verkopen of klanten, dat is het enige wat bij ons telt! Hierbij steven wij uiteraard naar duurzame partnerships!

Vacatures Contact

Waar RAM voor staat.

Onze doelstelling is bedrijven online te helpen groeien en op basis daarvan duurzame klantrelaties aangaan. Om dit te realiseren hebben wij kernwaarden:

Hoe ziet werken bij RAM eruit?

Onze collega’s geven je graag een kijkje in de keuken bij RAM Online Marketing. SEO specialist Herbert: “De werksfeer bij RAM is persoonlijk en informeel. Voor vragen kun je bij iedereen terecht en uiteraard is ook de gezelligheid zeer zeker aanwezig. Wij werken als team samen om onze doelstellingen én die van onze klanten te behalen. Binnen dit proces heeft iedereen zijn eigen specialisatie heeft. We stellen onze kennis ook graag beschikbaar, zodat we van elkaar kunnen leren. Er is volop ruimte voor eigen ontwikkeling. Je wordt hierin volledig vrij gelaten. Als team doen we er alles aan om onze klanten op maat te bedienen en hun doelstellingen waar te maken. Wij streven hierbij altijd naar duurzame klantrelaties. Naast dit alles bieden wij ook ruimte voor stage- en werkervaringsplekken voor nieuwe talenten. RAM is een jonge organisatie die volop in groei is. Er liggen volop kansen voor professionals die een volgende stap willen maken in hun carrière. Geen dag is hetzelfde en dat maakt het werken bij RAM ook elke dag weer leuk!

Hoe het allemaal begon.

In 2014 werd RAM Online Marketing, destijds onder de naam M&S Solutions, opgericht. Destijds hielden wij ons voornamelijk bezig met het bouwen van websites en het inrichten van de online aanwezigheid van bedrijven. Al snel constateerden wij dat ondernemers het moeilijk vonden om te investeren in een website die in het verleden ook al niets op had gebracht. Er moest een andere weg ingeslagen worden, en dat gebeurde! Het streven was om websites te bouwen die ook daadwerkelijk wat opleverden voor de ondernemer.

De nieuwe focus was het begin van een revolutie binnen RAM. Het dienstenpakket werd uitgebreid, ontwikkeld en geoptimaliseerd. Een waar sneeuwbaleffect ontstond. Het klantenbestand breidde zich uit en daarmee ook het team. Steeds meer specialisten deden hun intrede in ons team tot het punt waar we nu zijn: een full service online marketing bureau met 10+ werknemers en een prachtig portfolio van ruim 200 klanten.