Ben jij die creatieveling die designen helemaal het einde vindt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij bent niet bang om buiten de lijntjes te kleuren en houdt ervan om je creativiteit kwijt te kunnen in prachtige webdesigns. Jij hebt ervaring met WordPress en het ontwerpen van de mooiste designs voor losse pagina’s en complete websites is waar jouw passie ligt. Klinkt jou dit als muziek in de oren? Lees dan verder en reageer op deze vacature!

Solliciteer direct Meer informatie

Wij zijn wij?

RAM is een allround online marketingbureau gevestigd in Groningen. Ons team bestaat uit 9 mensen die plezier hebben in wat ze doen (denk oa aan: SEA, SEO, Webdesign & Socials). De sfeer is vrij informeel en we overleggen graag met elkaar om tot de beste resultaten te komen. Ook beginnen we iedere werkdag gezamenlijk met een dagstart om zowel wat bij te kletsen als te horen met welke projecten iedereen bezig is voor die dag. We nemen het leven niet altijd even serieus, maar ons werk wel.

Wat bieden wij?

Wat Hopen we in jou te vinden?

Salarisindicatie: €2.000 – €2.700

Solliciteren kan tot zondag 12 november.

Heb je nog vragen over de vacature? Neem gerust contact op met Allard door te bellen naar 085 – 303 84 82 of stuur een berichtje naar werkenbij@ram-marketing.nl

Solliciteer direct